Tuesday, January 11, 2011

Menerima Tempahan Untuk T-Shirt Painting

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sepertimana yang anda ketahui, kami sedang menjalankan sebuah bisness di mana kami menerima sebarang tempahan untuk painting T-Shirt.Dan untuk makluman anda juga, kami juga menerima tempahan untuk membuat banner dan bisness card bagi sesiapa yang memerlukan untuk perniagaan mereka. Jika anda berminat untuk membuat sebarang tempahan, sila hantarkan detail ke alamat email di bawah.Kami menjalankan perniagaan ini di kawasan Kuala Lumpur. Bagi sesiapa di luar kawasan juga boleh membuat pesanan dan pesanan akan dihantar melalui pos laju.

Servis yang ditawarkan : 

1) T-Shirt Painting
2) Bisness Card
3) Bunting / Banners
4) Flyers


Untuk T-Shirt Painting (T-Shirt shj) : 

20 - 50 : RM20 (sehelai)
51 - 100 : RM17 (sehelai)
100 keatas : RM15 (sehelai)
[Ni harga untuk roundneck lengan pendek skali dgn printing 2 kaler]

Terima Tempahan T-Shirt untuk :
1) Kelab atau Persatuan
2) T-Shirt Kelas/Group
3) Syarikat2
4) Others


Order dalam kuantiti yang banyak untuk dapat lebih diskaun =)
Sebarang tempahan atau pertanyaan boleh hantarkan email ke : xcyber_kdh@yahoo.com

Contoh2 Baju/Design Yg Ada :  

Contoh 1 (Design yg diminta pelanggan + kuantiti)






Contoh 2


Contoh Cotton Lengan Panjang (unisex)
:



Contoh Long Sleeve - Universiti Kebangsaan Malaysia





Koleksi Baju F1 Uniform [Sulam] (lengan pendek)




Koleksi Baju F1 Uniform [Sulam] (lengan panjang)




Executive Jacket :


10 comments:

  1. ingatkan body shop^^

    ada contoh design x??

    saya dah follow^^

    ReplyDelete
  2. contoh design ?
    will be upload later..

    ReplyDelete
  3. salam...harga baju termasuk kos penghantaran ke macam mane erk..??

    ReplyDelete
  4. bleh tak kalo cik ana nk t shirt yg plg nipis je kain die tp bleh jual dlm hrge rm10-rm15 cmtu..ha ade tak??? nak dlm 50 unit cmtula..ade tak??? :P

    recent post : |penyimpan mohor besar raja-raja dah takde??|

    ReplyDelete
  5. waahh t-shirt...bgs nie..insyaallah ad nk wat tempahan,fiqah tempah cni yer..=)

    ReplyDelete
  6. Mss Fix89 = harga x termasuk kos penghantaran kalau luar kawasan KL

    Anamizu = Boleh jer..tp shelai RM12 then bleh jual dlm RM15..Kalau berminat =)

    Fiqah : ok..Thanks visit here

    ReplyDelete
  7. hi...boleh bagi quote untuk business card, bunting and banner skali x? agak2 boleh bagi harga murah x?he..he..

    ReplyDelete
  8. Kalau nak print t-shirt utk 6-7 helai je,boleh tak? Please give an answer on my comment box sebab I maybe lupa nak dtg your page balik.....thanks ya.

    ReplyDelete
  9. wah..

    nanti jgn lupa upl0d design2x printing tu yew..

    berminat nak tengok ni..hehe

    f0ll0w u back !

    ReplyDelete
  10. ok ddlm proses nak post..
    silakan tengok yer

    ReplyDelete